3 BodyMind sessies van 2 uur
Bespaar €50,-

TERUG IN JE KRACHT OM ERGER TE VOORKOMEN

Door de herhaling van ultra-diepe ontspanning en indien nodig trauma release-werk kom je nog dichter tot jouw kern vanwaaruit natuurlijke balans van binnenuit mogelijk is. Om te voorkomen dat je te maken krijgt met het vervolg van chronische stress, een BurnOut.

Door meerdere sessies achter elkaar te plannen raakt je lichaam gewend aan ‘normaal’, de originele natuurlijke staat zonder stress-verschijnselen. In elke sessie ga je dieper en dieper. Door de herhaling herinnert je lichaam hoe rust ooit voelde en wat daarvoor nodig is. Ook besteed je aandacht aan de fysiologie van stress, waaronder de 5 natuurlijke stress reacties. Twee ken je al, de vlucht en vecht responses. Wat doet stress met je lichaam en geest en hoe kan je het voorkomen.

ELK TRAJECT IS INCLUSIEF WHATSAPP COACHING, TUSSEN DE SESSIES IN EN ERNA

BodyMind Balancing gebruikt in deze behandelingen synchroon-drukmassage met jouw bewuste ademhaling als anker.

We de-activeren hiermee het sympathische zenuwstelsel (onze vlucht-vecht-freeze impulsen = chronische stress) en activeren het para-sympathische zenuwstelsel (ontspanning, spijsvertering, sexualiteit en herstel).

Dit draagt bij aan het herstel van je normale chemische balans, van binnenuit.

Tijdens een sessie focus je op lichamelijke en geestelijke gewaarwordingen om deze verder te verdiepen en te verankeren.

Waar nodig en indien door jou gewenst kunnen hypnotische suggesties worden toegevoegd aan de behandeling.

Elke sessie word vooraf gegaan door een kort personal coaching gesprek.

BODYMIND BALANCING GEBRUIKT DE WIJSHEID VAN JE ONDERBEWUSTE, VAN JE LICHAAM