Ik ben geboren met 12 goddelijke talenten (Devine Bundle) die mij veilig houden. Als ik mij gezond ontwikkel dan blijven deze goddelijke talenten intact. Echter, wanneer ik beschadigd raak ik mijn veiligheid dan kunnen deze goddelijke talenten geraakt worden en uitgeschakeld of vervormd worden.

Stel je voor … ik ga als tweejarige in al mijn onschuld met mijn nieuwe krijtjes aan de slag op een net wit geverfde muur. Om mijn moeder met de mooiste kleuren uit de doos spontaan te verrassen omdat ik zoveel van haar hou.

Hoe reageert mijn moeder? Blij verrast en dankbaar dat ik de door vader vannacht nog afgemaakte muur in afwachting van de verjaardagsvisite, zo beschilderd heb met mijn wilde kinderkrabbels. Ja? Dan is er niets aan de hand.

Andere reactie? Afwijzing? Boosheid? Die reactie snap ik als kind dus niet. Maar ik ben één met moeder dus zal er wel iets mis zijn met mij. Dus zal ik in de toekomst zaken anders moeten aanpakken om één met moeder te blijven. Dus kan bijvoorbeeld mijn gevoel voor schoonheid, of spontaan iets doen of liefde delen vervormd of gedempt worden.

Liefde

Overvloeiend gevoel van welzijn
dat je met anderen wilt delen

Vertrouwen

Te zijn wie je bent

Je bent ok hoe dan ook

Onschuld

Verwondering

Elke moment brengt iets nieuws

Vreugde

Grote energie die gedeeld wil worden 

Schoonheid

Het innerlijke light zien

Kracht (Innerlijk)

In jezelf staan

Vol aanwezig zijn in je lichaam

Moed

Capaciteit risico te nemen

Kracht (extern)

Je kunnen uiten in de wereld

(Solar Plexus)

Creativiteit

Staat je toe je te uiten zoals je bent. Nieuwsgierigheid

Intelligentie

Diep weten – goed vs fout 

Eigenwaarde

Hoe bijzonder je bent, je voelt ‘ik ben ’t waard’

Sensualiteit | Levendigheid

Alle zintuigen ervaren