ALS JE ANDERS DACHT WAS JE EEN ANDER MENS MET ANDERE PROBLEMEN

Denkadvies als uitgangspunt. Jouw bestaande interpretaties van en gedachten over de werkelijkheid worden in het hier en nu expliciet gemaakt en opengebroken voor onomkeerbare verandering.

“A mind once expanded does not retract again”

Je denken wordt bepaald door de taal van gedachten. Voor elke gedachte had je ook iets anders kunnen denken, met andere woorden. Maar dat deed je niet. Je gedachten bepalen je denkwereld en daarmee ook de problemen die je in die wereld ervaart. Dus als je anders dacht dan was je wereld anders. Simpel! Te simpel kan je zeggen. Glas half vol of half leeg is een mooi voorbeeld van iets wat je nooit meer vergeet. Dat we nu twee mogelijke zienswijzen hebben.

Denk advies vindt plaats op basis van jouw verhaal in het hier en nu. Het is verandering van denk patronen in combinatie met re-framing van wat je zegt. Hypnose en paradoxale interventies worden waar nodig gebruikt in een sessie. Je loopt de sessie uit een ander mens. Terugdenken kan niet meer nadat je een keus van denken hebt.

In een denksessie kunnen we ingaan op jouw levensdoelen en een begin maken met jouw persoonlijke Why How What voor meer richting en een stabile basis van zijn, in werk en privé.

WAT ZOU HET FIJN ZIJN TE WETEN WAARVOOR JE OP AARDE BENT