Via relaties ervaren we de wereld

Privé of zakelijke relaties gaan soms minder soepel. Mensen die emotioneel dichtbij elkaar staan krijgen soms meer van elkaar te zien dan hen lief is. Dan komen er spanningen, meestal door onuitgesproken verwachtingen en onbewuste verlangens. Soms door relationele onkunde en soms door angst. Dan verminderd de communicatie en groeit de emotionele afstand. Verliezen we het doel van ons samenzijn met de ander. Of we ervaren stress elders in ons leven wat dan zijn weerslag heeft op onze sexualiteit en ons geestelijk en lichamelijk welzijn. 

Hierdoor slaat je lichaam spanningen op. Als een grote batterij. Hoe is jouw relatie-batterij geladen? Positief of negatief?
Kost jouw relatie je energie of is de relatie voedend en stimulerend. Voel je je gesteund als mens in je zijn en in je groei?

BodyMind zorgt eerst dat een of beide partners met zichzelf in verbinding staan. Dat hun eigen BodyMind balans hersteld is. Pas dan kan de onderlinge relatie aandacht krijgen. Soms is dat voldoende. En soms gaan we verder door ook de onderlinge verbinding te versterken. Middels gesprekken en/of een BodyMind sessie. Al naar gelang wat zich aandient. 

Soms heb je iets af te sluiten in een verbroken relatie of heb je een frisse start nodig na een break-up. Hiervoor is een BodyMind sessie ideaal. Om weer tot je kern te komen en vrij in de wereld te staan. 

En soms heb je gewoon behoefte aan verdieping en meer intimiteit. Hoe doe je dat dan?

Rust in jezelf geeft rust in je relaties 

Aanbevolen voor als jullie samen komen zijn Body2Body en Deep Connect 
Kom je alleen kies dan StressRelease of DeepConnect